Skip to content

Ouderwets vakmanschap gaat prima samen met een moderne aanpak. Sterker nog: gestroomlijnde processen maken het leveren van vakwerk vele malen makkelijker. Of het nu gaat om binnen- en buitenschilderwerk of wandafwerking: op alle vlakken verrichten we ons schilderwerk met het oog van de meester.

Schilderwerk en wandafwerking op basis van de juiste materialen en technieken: daarin schuilt de vakman. En in maximale aandacht en liefde voor het ambacht? Daarin schuilt de meester. Door beide te combineren met heldere calculaties en een strakke planning, leveren we kwaliteit op alle vlakken.

Kwaliteitsgarantie

Uw huis of appartement is het uiteraard waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het wooncomfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Voor schilder-, onderhouds-, metaalconserverings- en glaszetwerk zijn de OnderhoudNL Garantie-bedrijven de beste keuze.

Schildersschool

Onze schilders komen rechtstreeks van de schildersschool. Omdat we daar veel goede contacten hebben, trekken we uitsluitend talentvolle leerlingen aan die ons team ook echt versterken. Enerzijds omdat ze over een betrouwbare basis beschikken. Anderzijds omdat hun karakters goed bij ons passen. Een meester kenmerkt zich immers ook door een zeker eergevoel en de juiste mentaliteit.

Offerte aanvragen?

Glaswerk als onvervalste blikvanger

Glas- en schilderwerk worden tegenwoordig vaak in één adem genoemd, maar bij ons zijn ze al veel langer aan elkaar verbonden. Omdat we traditioneel veel waarde hechten aan het opleveren van het beste resultaat, hoort het verzorgen en plaatsen van beglazing sinds jaar en dag standaard bij onze dienstverlening.

Van hoogwaardig dubbelglas voor de renovatie van een woonhuis tot en met karakteristiek glas-in-lood voor een monumentaal bedrijfspand: we maken van uw beglazing een onvervalste blikvanger.

Vacuüm isolatieglas

Dijkwaard Glas & Schilderwerken maakt gebruik van vacuümglas van BENGglas, de revolutie op het gebied van (glas)isolatie.

Meerjaren onderhoud

Goed onderhoud van gebouwen is belangrijk voor de levensduur van het pand. De gevolgen van achterstallig onderhoud komen wij maar al te vaak tegen. Veel van onze opdrachtgevers maken dan ook gebruik van langlopende onderhoudscontracten, om problemen te voorkomen.

Voor u, als eigenaar van het pand, is dat ideaal: geen omkijken meer naar het schilderwerk en toch voor een aantal jaren zicht op kosten op het gebied van schildersonderhoud. Maar het belangrijkste ……. u bent verzekerd van goed onderhoud van het schilderwerk van uw pand!

Dijkwaard werkt alleen met hoogwaardige materialen en verfsoorten. In overleg met de opdrachtgever of architect bepalen we de kleurstelling(en) en het type verf.

Aanpak

Advies

Inmeten

Offerte

Werkvoorbereiding

Werkzaamheden

Nalopen

Projecten

Vakmensen spreken over projecten. Meesters spreken over een portfolio. Maar eerlijk gezegd laten we veel liever zien waar we toe in staat zijn. Bekijk onderstaande cases maar eens, dan ontdekt u ons meesterschap vanzelf.

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die schilder- en renovatiewerk tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een pand of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor het ambacht ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.