Skip to content

Als innovatief familiebedrijf hebben we altijd iets gehad met bouwen. Dus toen opdrachtgevers ons steeds vaker vroegen of we ook deuren, ramen of kozijnen konden vervangen, zijn we ons gaan specialiseren in de verbouw, renovatie en restauratie van oude panden en monumenten.

Ook voor ons bouw- en onderhoudswerk geldt: we gaan altijd voor het beste resultaat. Daarbij behandelen we gebouwen met veel respect. Dat moet ook wel, want juist de onderdelen die wij onder handen mogen nemen, geven een pand zijn bijzondere uitstraling en authentieke karakter.

Om tot het beste resultaat te komen, overleggen we veelvuldig met onze opdrachtgevers. Aan de voorkant, maar ook ‘in het werk zelf’. Dat betekent niet dat we u om de haverklap lastigvallen. Integendeel zelfs: door onze kennis en ervaring – zeker bij authentieke opdrachten – weten we precies wat opdrachtgevers van ons verwachten en nemen we ze alle zorgen uit handen.

Offerte aanvragen?

In betrouwbare handen

Een pand in oude glorie herstellen is wat we het liefste doen. Van monumenten en villa’s tot en met herenhuizen en kantoorpanden: het onderhoud is bij ons in betrouwbare handen. Enerzijds omdat we ervoor zorgen dat het pand zijn unieke details behoudt. Anderzijds omdat we als geen ander weten hoe we zo’n kritische opdracht het beste kunnen aanvliegen.

Vaak moeten onderhoudswerkzaamheden worden verricht in een (gedeeltelijk) bewoond of bezet pand. Om ervoor te zorgen dat we daarbij niemand tot last zijn, maken we duidelijke afspraken. Die komen we vervolgens na, ook als het ons in de praktijk tot creatieve oplossingen dwingt.

Offerte aanvragen?

ConstruQ Concept Bouw

ConstruQ werkt met een unieke combinatie: houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer: het beste van beide werelden met de voordelen van prefab systeembouwen. De kwaliteit is goed, de mogelijkheden qua afwerking en indeling zijn flexibel. Er zijn 10 conceptwoningen uitgedacht, maar deze kunnen geheel naar wensen worden aangepast. Daarnaast is het ook mogelijk om eigen ontwerpen aan te leveren. Zo kunt u uw droomwoning realiseren.

Aanpak

Advies

Inmeten

Offerte

Werkvoorbereiding

Werkzaamheden

Nalopen

Projecten

Vakmensen spreken over projecten. Meesters spreken over een portfolio. Maar eerlijk gezegd laten we veel liever zien waar we toe in staat zijn. Bekijk onderstaande cases maar eens, dan ontdekt u ons meesterschap vanzelf.

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die schilder- en renovatiewerk tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een pand of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor het ambacht ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.