skip to Main Content

Management Assistent

Fulltime / parttime

Organiseren, regelen en ontzorgen is jouw tweede natuur. Jij bent die spontane Management Assistent met affiniteit voor financiële administratie en je draait je hand niet om voor facilitaire- en HR-werkzaamheden. Klinkt deze veelzijdige baan je als muziek in de oren? Dan willen we je graag leren kennen!

De werkzaamheden
Als Management Assistent bij Dijkwaard ben je een echte alleskunner: je zorgt voor diverse administratieve (financiële), facilitaire- en HR-zaken. Daarnaast ben jij het spontane aanspreekpunt van de organisatie. Dit alles doe jij duidelijk met de aandacht die het verdient.

Dijkwaard – Het meesterschap van ambacht & aandacht
Dijkwaard is een familiebedrijf uit Haaften, met verschillende disciplines: Glas- & Schilderwerken, Bouw & Onderhoud en Kleur & Sfeer. Dijkwaard gelooft in écht vakmanschap. We voeren niet zomaar werk uit. We werken met meesters: vakmensen die schilder- en renovatiewerk tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een pand of een gebouw te werk gaan. Dit doen we als sinds 1981, met liefde. Ouderwets vakmanschap, maar dan anno nu. En dit alles in een hecht team. We staan voor elkaar klaar.

Wat wij zoeken:

Minimaal MBO werk- en denkniveau
+/- 20 uur in de week beschikbaar
Relevante werkervaring
Goede beheersing van de Nederlandse taal
Goede beheersing van Office (Outlook, Word, Excel en PowerPoint)
Ervaring met Account View / Vakware is een pré

Wat wij je bieden:

Een vaste baan
Een collegiale werksfeer in een zeer gemotiveerd team
Een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
Goede secundaire voorwaarden
Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Interesse? Solliciteer nu!

    Nog vragen over de vacature?

    We vertellen je graag alles over ons ambacht. Heb je nog vragen over onze vacature? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    info@dijkwaard.nl 0418 65 21 92

    “Bij Dijkwaard zet je de mooiste stap in je carrière.”