skip to Main Content

Junior calculator / werkvoorbereider

Fulltime • doorgroeimogelijkheid

Een cliché, maar goede voorbereiding is het halve werk. Zonder jou staan onze meesters stil… wil jij die verantwoordelijkheid op je nemen? Wil jij onze vakmannen met jouw uiterste precisie, juiste calculaties en passie voor het vak op weg helpen? Dan zoeken we jou!

Je werkt in het kloppende hart van Dijkwaard. Je komt in een klein team te werken bij Glas- & Schilderwerk. Hier wordt ook alle werkvoorbereidingen gedaan en plannen uitgetekend. We zetten jou in je kracht en bieden je de beste begeleiding. We zijn eigenlijk gewoon dé werkgever waar je opgeleid wilt worden.

Dijkwaard – Het meesterschap van ambacht & aandacht
Dijkwaard is een familiebedrijf uit Haaften, met verschillende disciplines: Glas- & Schilderwerken, Bouw & Onderhoud en Kleur & Sfeer. Dijkwaard gelooft in écht vakmanschap. We voeren niet zomaar werk uit. We werken met meesters: vakmensen die schilder- en renovatiewerk tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een pand of een gebouw te werk gaan. Dit doen we als sinds 1981, met liefde. Ouderwets vakmanschap, maar dan anno nu. En dit alles in een hecht team. We staan voor elkaar klaar.

Wat wij zoeken:

Je hebt bovenal liefde voor echt vakmanschap
Alles wat je doet, doe je met aandacht
Geen ervaring? Wij leren je het vak met liefde!

Wat wij je bieden:

Vaste baan met volop opleidingsmogelijkheden
Fijne werksfeer met leuke gemotiveerde collega’s
Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Goed salaris
Zeer afwisselende werkzaamheden

Interesse? Solliciteer nu!

    Nog vragen over de vacature?

    We vertellen je graag alles over ons ambacht. Heb je nog vragen over onze vacature? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    info@dijkwaard.nl 0418 65 21 92

    “Je collega’s hier bij Dijkwaard laten je niet zomaar los. Ze staan altijd klaar.”