Skip to content

Kwaliteitsgarantie

Uw huis of appartement is het uiteraard waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het wooncomfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Voor schilder-, onderhouds-, metaalconserverings- en glaszetwerk zijn de OnderhoudNL Garantie-bedrijven de beste keuze.

De gekwalificeerde OnderhoudNL Garantie-bedrijven werken als enige volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met permanent klantentevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden!

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf

  • beschikt over de vereiste vakbekwaamheid
  • komt met een glasheldere offerte, zonder valkuilen
  • werkt volgens de leveringsvoorwaarden die Stichting AF-Erkenningsregeling met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis is overeengekomen
  • hanteert uniforme garantieregelingen
  • wordt periodiek geïnspecteerd door een onafhankelijk deskundigenbureau
  • is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken te Den Haag
  • weet de kosten voordelig te houden met een meerjarenonderhoudsplan
  • vraagt om uw tevredenheid!

Meer weten?

Meerjaren-

onderhoudsplannen

en abonnementen

Een groot aantal bedrijven biedt meerjarige onderhoudsabonnementen aan, waarbij de kosten maandelijks verspreid worden en het schilder- en onderhoudswerk bij voorbaat al jarenlang vooruit op de agenda staat. Niet alleen interessant voor particuliere woningbezitters, maar ook voor een Vereniging van Eigenaren. Vraag naar de mogelijkheden bij het OnderhoudNL Garantie-bedrijf.

Meer weten?

Of u bij het inschakelen van een OnderhoudNL Garantie-bedrijf duurder uit bent?

Nee, waarschijnlijk bent u per saldo zelfs voordeliger uit, omdat het OnderhoudNL Garantie-bedrijf staat voor een duurzamer resultaat. Met andere woorden: kiezen voor het OnderhoudNL Garantie-bedrijf is een renderende investering. Hij is uw vertrouwen meer dan waard.

Meer informatie over de voordelen van gekwalificeerde onderhoudsspecialisten leest u op de website van de www.onderhoudnlgarantie.nl

Fosag aangesloten: OnderhoudNL

Dijkwaard is aangesloten bij Fosag, de grootste ondernemersvereniging in het (totaal-) gebouwonderhoud, die 80% van de schilders-, afwerkings-, en glaszet branche vertegenwoordigt. Fosag heeft als werk- en merknaam gekozen voor: OnderhoudNL. OnderhoudNL begeleidt aangesloten bedrijven, zorgt voor nieuwe instroom in het vak(opleidingen), onderhandelt met de overheid (6% BTW regeling, grijs kenteken en WinteRschildeR) en met andere partijen (vakbonden voor o.a. voor de CAO). Meer informatie over OnderhoudNL.

Klanttevredenheidsonderzoek

Omdat wij bij Dijkwaard Glas- & Schilderwerken graag willen weten of wij ons werk goed hebben gedaan, kunt u deelnemen aan het klanttevredenheidsonderzoek. Voor het invullen van dit onderzoek heeft u een paar minuten tijd én het Dijkwaard factuurnummer nodig.