Ga naar hoofdinhoud

Kleuradvies

Voor professioneel en persoonlijk kleuradvies gaat u naar Kleur en Sfeer. We zijn gespecialiseerd in het geven van een op maat gemaakte kleuranalyse en zijn op de hoogte van de laatste interieurtrends. Of u nu van een landelijke stijl of moderne look houdt: onze stylisten geven het perfecte advies dat past bij uw persoonlijke smaak. Kom langs in onze showroom aan de Rijthoek 17a in Haaften of neem contact met ons op voor kleuradvies aan huis.

  • Gratis kleuradvies door professionele stylisten
  • Keuzestress? Onze experts helpen u graag
  • Advies op basis van verf, meubels en accessoires van hoogstaande merken
  • Geef uw woning sfeer en karakter door middel van een passend kleurenpalet
  • Al sinds 1981 gespecialiseerd in kleur en sfeer

Openingstijden showroom

Onze showroom is geopend van donderdag t/m zaterdag:
Donderdag en Vrijdag 10:00 tot 17:00
Zaterdag 9:00 tot 15:00

Telefonisch contact opnemen
We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag:

0418 65 21 92

Kleuradvies voor uw interieur

Bent u toe aan een nieuw interieur en heeft u kleuradvies nodig? Schakel dan de specialisten van Kleur en Sfeer in. We adviseren u graag over de nieuwste kleuren voor uw woonkamer of het verven van uw slaapkamer. Wilt u weten welke kleur hip is op de muren volgens de laatste trends? Maak dan een afspraak voor gratis en vrijblijvend kleuradvies. U bent welkom in onze showroom, maar we komen ook graag bij u langs voor advies aan huis.

Woonkamer kleuradvies

Uw woonkamer is het visitekaartje van uw huis en daarom is het voor veel mensen belangrijk dat die ruimte sfeer en karakter uitstraalt. Door middel van ons kleuradvies voor de woonkamer zorgen we ervoor dat de inrichting en kleuren zijn afgestemd op uw woning, stijl en de trends. We houden uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Kleuradvies voor de slaapkamer

We geven u graag kleuradvies voor de slaapkamer. Wist u dat kleuren mogelijk invloed hebben op uw nachtrust? We raden aan om uw slaapkamer in rustgevende kleuren te verven, zoals blauw, groen of zachtgeel. Ons team van experts heeft kennis van de psychologische werking van kleuren, zodat u iedere dag met en kalm gevoel in slaap valt en uitgerust weer opstaat.

Gratis kleuradvies?

Onze producten

Bij Kleur en Sfeer werken we uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige meubels, accessoires en verf en passen ons kleuradvies op deze producten aan. Zo gebruiken we bijvoorbeeld de natuurlijke en duurzame verf van Pure & Original, de prachtige rustieke meubels van Aura Peeperkorn en de unieke plavuizen en bakstenen van Castle Stones.

Projecten

Vakmensen spreken over projecten. Meesters spreken over een portfolio. Maar eerlijk gezegd laten we veel liever zien waar we toe in staat zijn. Bekijk onderstaande woningen maar eens, dan ontdekt u ons meesterschap vanzelf.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over kleuradvies bij Kleur en Sfeer? Onze kleuradviseurs helpen u graag. Kom langs in onze showroom in Haaften of neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Om uw project met een van onze experts te bespreken, adviseren we om een afspraak te maken. Zo hebben we alle tijd om u uitgebreid van advies te voorzien.

Adresgegevens & openingstijden

U vindt de showroom van Kleur en Sfeer op:

Rijthoek 17a
4175 LM Haaften
Telefoon: 0418 65 3650
E-mail: info@kleursfeer.nl

Openingstijden

Zondag – gesloten
Maandag – gesloten
Dinsdag – gesloten
Woensdag – gesloten
Donderdag – 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag – 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag – 09.00 – 15.00 uur

We raden aan om een afspraak met onze adviseurs te maken voor een kleuradvies. Zo weten we zeker dat we u in alle rust van deskundig advies kunnen voorzien.

Routebeschrijving

We zijn gelegen nabij de kruising A2/A15. Volg de borden richting Haaften en volg de Graaf Reinaldweg.

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die kleur- en interieuradvies tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een woning of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor hun beroep ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl