skip to Main Content

Kleur & Sfeer Kleur & Sfeer Kleur & Sfeer Kleur & Sfeer Kleur & Sfeer Kleur & Sfeer

Ook wij moeten tijdelijk onze winkel sluiten. U kunt wel contact met ons opnemen voor advies, vragen of een bestelling. Elke werkdag kunt u een bestelling bij ons af halen.

Bel of whatsapp hiervoor naar: 0418-653 650

Neem eenvoudig contact met ons op via 0418-653 650 of info@kleursfeer.nl.

Wij kunnen uw bestelling ook opsturen.

Showroom

Als ervaren schilders weten we dat het kiezen van een verfsoort of -kleur niet eenvoudig is. Vaak staat of valt de uitstraling en sfeer van een authentiek pand er zelfs bij. Om u daarbij te helpen, geven we u persoonlijk kleur- en interieuradvies in onze showroom in Haaften.

Iedere dag geven we de wereld wat extra kleur. Vooral bij bestaande bouw gaat het daarbij om het maken van de juiste keuzes. Respect voor een pand is immers een van onze belangrijkste drijfveren. Door u persoonlijk te adviseren over de mogelijke verfsoorten en -kleuren, weet u zeker dat ze het oorspronkelijke karakter van een gebouw ondersteunen.

De perfecte kleur

Kalkverf, krijtverf, Marrakech Walls en Licetto zijn goede voorbeelden van verfsoorten die uitermate goed aansluiten bij de muren van authentieke panden. In onze zoektocht naar de juiste kleur maken we bovendien vaak gebruikt van de 140 kleuren op de kleurenkaart van het merk Pure & Original. Daarmee vinden we altijd een verfsoort en -kleur die perfect past bij uw unieke pand of gebouw.

Kleuradvies aanvragen?

Onze producten

Interieuradvies

Voor het pure totaalplaatje

Natuurlijk komt er bij het creëren van de juiste sfeer in een authentieke ruimte veel meer kijken dan het selecteren van de juiste verfsoort en -kleur. Daarom zijn we onze opdrachtgevers in de loop der tijd ook gaan adviseren over het kiezen van bijpassende meubels, kroonlijsten, plinten en vloeren.

Neem de monumentale kwaliteitsstenen van Castle Stones. Deze worden met de hand gemaakt en geven elke ruimte automatisch een robuust en sfeervol karakter. Hun historische uitstraling maakt deze stenen dan ook erg geliefd bij iedereen die – net als wij – een puur totaalplaatje waardeert.

Klanten beoordelingen

Castle Stones

Met de unieke Castle Stones krijgt ieder huis een authentieke en sfeervolle uitstraling. De prachtige en monumentale kwaliteitsstenen worden met de hand gemaakt en zijn geschikt voor iedere ruimte in huis: voor een robuuste stijl in de woonkamer of een landelijke badkamer. Bij Kleur & Sfeer, sterdealer van de Castle Stone vloeren, ontdekt u de uitvoeringen Dallen, Loft, Bricks, Big Bricks, Estrikken en Cobble Stones in diverse kleuren en formaten. Kom langs en proef de sfeer!

Projecten

Vakmensen spreken over projecten. Meesters spreken over een portfolio. Maar eerlijk gezegd laten we veel liever zien waar we toe in staat zijn. Bekijk onderstaande woningen maar eens, dan ontdekt u ons meesterschap vanzelf.

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die kleur- en interieuradvies tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een woning of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor hun beroep ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl