skip to Main Content

Castle Stones Loft

Kenmerken Castle Stones model Loft
Handgemaakte grote stenen met unieke oppervlaktestructuren. Door het brandingsproces hebben de stenen een kenmerkende, natuurlijke kleuren. Leverbaar in negen verschillende kleuren.

Leverbare afmetingen

  • 92 x 92 cm
  • 92 x 193 cm
  • 77 x 123 cm
  • 64,5 x 123 cm

Onderhoud
De vloer is makkelijk in onderhoud. U maakt de vloer eenvoudig schoon met een stofzuiger met een parketborstel. Dit voorkomt eventuele strepen in de afwerklaag. Dweil de vloer met puur, schoon water en haal eventuele restjes water met een droge, schone doek uit de voegen. U kunt de vloer af en toe schrobben, maar dit is niet nodig.

loft

Offerte aanvragen?

Castle Stones Loft bekijken in de showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Haaften waar onze experts u graag meer vertellen over de eigenschappen van Castle Stones.

Compleet aanbod Castle Stones

Bij Kleur & Sfeer beschikken we over een groot assortiment Castle Stones; via onderstaande links vind u meer informatie over de verschillende modellen.

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die kleur- en interieuradvies tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een woning of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor hun beroep ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl